Eetcafé met lekkere, verse bereidingen

Eetcafé Mondial is een eetcafé in Zelzate die heel wat lekkere bereidingen serveert. U kunt er uiteraard ook terecht om een drankje te drinken en gezellig te keuvelen met vrienden. Van maandag tot en met woensdag serveren zaakvoerders Chris en Amelie dagschotels. Op de andere dagen serveren ze hun specialiteiten steak en ribbetjes.

Dagschotels en specialiteiten

Chris staat al meer dan dertig jaar in het vak. Hij weet dan ook als geen ander wat mensen graag eten. Elke maandag, dinsdag en woensdag serveert Eetcafé Mondial lekkere dagschotels. U kunt steeds de facebookpagina checken om te zien wat er op het menu staat. Donderdag is steakdag en dan krijgt u voor de zeer democratische prijs van vijftien euro een soep gevolgd door steak met frieten en om af te sluiten een kop koffie. Op vrijdag en zaterdag serveren Chris en Amelie ribbetjes a volonté met frietjes en groenten.

Plaats voor iedereen

In dit ruim eetcafé in Zelzate is er plaats voor zestig mensen. Op vrijdag en zaterdag is de nieuwe zaal beschikbaar voor eetgelegenheden. Niet vergeten dat dit restaurant ook een terras heeft waar het heerlijk vertoeven is op zonnige dagen.

Kom zeker eens langs

Spring dus gerust eens binnen in Eetcafé Mondial voor ribbetjes en steak. De keuken is open van 11u30 tot 13u45 en van 17u30 tot 21u45. U kunt er ook steeds de belangrijke voetbalwedstrijden volgen. Voor meer info en inlichtingen neemt u gerust contact op met Chris en Amelie. Zij helpen u met plezier verder.